mobiel 06 57 34 38 04
e-mail info@compathie.nl
Erna de Vries-Willems

Compathie kent de wereld van integraal gezondheidsmanagement

Compathie is in 2009 opgericht door Erna de Vries-Willems, ervaren verandermanager en leidinggevende. Erna is dé sparringpartner voor elke organisatie die de stap maakt naar de implementatie van integraal gezondheidsbeleid. Hierbij begeleidt zij het management bij het doorvoeren van wijzigingen in de bedrijfsprocessen. Op operationeel niveau biedt zij praktische handvatten, zoals training en coaching.

Organisatiecoach met bindingskracht

Erna de Vries is een kwartiermaker. Bij het op solide wijze overgaan op nieuwe of gewijzigde processen binnen een organisatie zijn verschillende partijen betrokken. Erna weet de partijen bij elkaar te brengen en te verbinden. Compathie staat dan ook garant voor samenwerken en een oplossingsgerichte aanpak. Deze teamspeler is altijd op zoek naar de juiste kwaliteiten in de organisatie om in een goede werksfeer de beste resultaten te behalen. Haar daadkracht en enthousiaste instelling leiden steevast tot positief resultaat.

Compathie zorgt ervoor dat de verandering werkt

Compathie weet uit ervaring dat het meekrijgen van mensen, het luisteren en voelen waar ruimte zit en het daarnaar handelen en het soms ook ingrijpen van cruciaal belang zijn bij een implementatietraject. Een verandering is altijd ingrijpend. Compathie begeleidt organisaties in het implementeren van veranderingen. Zij zorgt er dankzij haar bewezen projectmatige aanpak voor dat de verandering ook daadwerkelijk werkt. Niet alleen vandaag, maar ook volgend jaar. En het jaar daarna.

Privacyreglement | Algemene voorwaarden | Disclaimer
© 2012-2021: Compathie tekst: Tiggelen Communicatie design: VissenCom technische realisatie: Dualler